Så har äntligen veckans yogakurs startat – alltid lika roligt och utmanande! I morse vaknade vi till regn och åska (dock inte jag som sovit som en stock), så dagens båda yogaklasser har vi hållit i ett av klostrets vackra rum. Det är högt i tak och underbar akustik – så chantingen ljuder och vibrerar underbart i rummet. Det är alltid lika intressant att se hur ljudet och vibrationerna påverkar deltagarna – nästan så att man kan känna hur de slappnar av. Det kommer att bli en intressant vecka!

Eftersom det regnade passade många av oss på att göra utflykter, som en dagstur till Venedig eller att utforska städerna runt Gardasjön och dess sevärdheter.

Men imorgon ska solen skina igen och då lockar högre höjder – linbanan på andra sidan sjön som tar oss upp i bergen till 2000 meters höjd. Utsikten ska vara helt sagolik, så jag hoppas kunna visa bilder här imorgon. Att vi har dagarna fria för egna aktiviteter är underbart!

Även ikväll fick de som ville öronakupunktur – tack!!!

Personalen på klostret är så fantastiska – ingenting är omöjligt oavsett vad vi frågar efter. Så vi känner oss väl omhändertagna och lär oss varje dag nya ord på italienska. Vi hoppas kunna få en guidad tur av klostret och dess område under veckan – vore en miss om vi inte fick veta mer denna vackra byggnad och dess historia.

Ciao!