Våra fortsättningskurser

YOGA fortsättning

 

Prova på 
Vi erbjuder prova på tillfällen i samband med kursstart. Här finner du nästa tillfälle

Fortsättningskurser
När du gått minst en nybörjarkurs finns det fortsättningskurser med olika inriktningar. Här fortsätter vi med att lära oss mer om yogans olika redskap och tekniker. Du får även ta del av koncept och tankar från yogans urgamla filosofi.

Delta på plats eller på distans
Du kan delta på plats i våra lokaler, eller på distans i flera av våra fortsättnings- och fördjupningsgrupper, via en länk där du kan göra utövandet när det passar dig då alla lektioner kommer att finnas tillgängliga, så länge din kurs pågår.

Kostnad
Priser finner du vid respektive kurs.

Hur väljer jag inriktning?
Vi är alla unika och har olika behov, förutsättningar och intressen – därför är det också naturligt att vi har olika inriktningar på våra kurser. För att du ska få ut så mycket som möjligt av yogakursen är det viktigt att du hamnar i rätt grupp. Rådfråga oss gärna!

Hur anmäler jag mig?
Du finner ett anmälningsformulär längre ner på denna sida. Kryssa i vilken kurs du önskar gå, och om du vill delta på distans så skriv “DISTANS” i meddelandefältet.

Lugn – yoga mot stress & smärta

NYBÖRJARE/FORTSÄTTNING
Måndagar kl 17.30-18.30
start 8 april 2024, 8 ggr, 1280 kr

FORTSÄTTNING/FÖRDJUPNING
Onsdagar kl 18.00-19.00
start 10 april 2024, 9 ggr, 1440 kr

Denna kurs är anpassad för dig med smärt- och/eller stressproblematik. Vi arbetar mjukt och skonsamt med fokus på axlar, nacke och rygg. Vi arbetar med fokuseringsövningar samt olika tekniker för avspänning. Passar dig som som tycker om att jobba med lugnare, mjukare och mer meditativa rörelser. Här har vi större möjlighet att anpassa för dig med smärtproblematik och/eller begränsad rörlighet.

Anmälningsformulär längre ned på sidan. 

Med reservation för ändringar.

Yoga för stela

Torsdagar kl 19.00-20.00
start 11  april 2024, 7 ggr, 1120 kr

Här ligger tonvikten på kroppsrörelser för att mjuka upp och stärka stela muskler och leder, andningsövningar, avslappning och meditation. Allt för att skapa balans och stabilitet i kropp och sinne. Kursen omfattar också tankar och begrepp från yogans filosofi. Den här kursen är nivåmässigt mitt emellan den lugna och den fysiska inriktningen.

Anmälningsformulär längre ned på sidan. 

Med reservation för ändringar.

Fysisk yoga

Tisdagar kl 18.45-19.45 
start 9 april 2024, 9 ggr, 1440 kr
Distans: 1340 kr

Här ligger tonvikten på fysisk utövande i serier. Här jobbar vi med styrka, koordination och balans, men självklart med en vakenhet gentemot det egna andetaget och sinnet. Varje lektion avslutas med kortare avslappning eller meditation. Passar dig som gillar att jobba fysiskt med kroppen och som inte har smärtproblematik eller skador. Kursen omfattar också tankar och begrepp från yogans filosofi.

Anmälningsformulär längre ned på sidan. Kryssa i vilken kurs du önskar gå, och om du vill delta på distans så skriv “DISTANS” i meddelandefältet.

Med reservation för ändringar.

Yoga för stela män

Torsdagar kl 17.30-18.30   
start 11 april 2024, 7 ggr, 1120 kr

I yoga för stela män jobbar vi med rörlighet, balans, styrka och andning. Vi avslutar varje klass med avslappning. Yoga är ett bra komplement till annan träning.

Anmälningsformulär längre ned på sidan. Kryssa i vilken kurs du önskar gå.

Med reservation för ändringar.

Kursanmälan


  Villkor yogakurser i Kil

  Anmälan

  Anmälan är bindande. Om du inte längre har möjlighet att delta i kursen måste du avboka din plats senast en vecka innan kursstart, annars debiteras full kursavgift.

  Betalning

  När vi fått din anmälan kommer du inom några vardagar att få en bekräftelse på att du fått plats. Vi skickar faktura till din e-mejl på kursavgiften.

  Vi fakturerar företag kursavgiften exkl moms.

  Delta på plats eller på distans

  Det finns möjlighet att delta på plats i våra lokaler, och i några grupper även på distans via videolänk.

  Återbetalning

  Blir du blir långvarigt sjuk (sammanhängande sjukdom mer än halva kursen), får du mot läkarintyg tillbaka kursavgift för de missade tillfällena. Ett läkarintyg ska vara oss tillhanda senast 1 månad från insjuknandet, efter det sker ingen återbetalning.

  Rabatt

  * 10% rabatt ges på våra grupplektioner i Kil till dig som:

   • på heltid är studerande, arbetssökande, sjukskriven eller pensionär (mot uppvisande av intyg).
   • går två kurser eller fler samtidigt hos oss.

  Gäller ej helgkurser, privatlektioner och senioryoga. Rabatterna kan inte kombineras med andra rabatter. Rabatten ges inte i efterskott.

  Missade tillfällen

  Det finns möjlighet att ta igen missade tillfällen en annan grupp under de veckor din kurs löper, för dig som går i en fortsättnings- eller fördjupningsgrupp på kvällstid via TimeCenter.

  GDPR

  Läs mer om Yogaakademiens dataskyddspolicy enligt GDPR

  Ändringar

  Kurserna startar under förutsättning att tillräckligt antal deltagare är anmälda. Om kursen ställs in får du självklart tillbaka betald kursavgift.

  Med reservation för ändringar.

  Det här säger våra deltagare