FAQ

Villkor Yogaresor

För yogakurser och yogaresor på annan ort än Kil gäller andra villkor än nedan – se respektive yogakurs och yogaresa.

Villkor yogakurser i Kil

Anmälan

Anmälan är bindande. Om du inte längre har möjlighet att delta i kursen måste du avboka din plats senast en vecka innan kursstart, annars debiteras full kursavgift.

Betalning

När vi fått din anmälan kommer du inom några vardagar att få en bekräftelse på att du fått plats. Vi skickar faktura till din e-mejl på kursavgiften.

Vi fakturerar företag kursavgiften exkl moms.

Missade kurstillfällen

Om du missar din kurstid en vecka eller flera gånger så har du förmånen, i mån av plats, att ta igen det i kurs på samma nivå eller lägre. Detta inom de veckor som din kurs löper. Rådgör med oss om du är osäker på vilken grupp som skulle passa. Du är välkommen att ta igen missade tillfällen via drop-in, vi öppnar dörren 20 minuter innan kursen startar. Det går inte att  ’flytta över’ missade gånger från en kursomgång till en annan.

Återbetalning

Blir du blir långvarigt sjuk (sammanhängande sjukdom mer än halva kursen), får du mot läkarintyg tillbaka kursavgift för de missade tillfällena. Ett läkarintyg ska vara oss tillhanda senast 6 månader från insjuknandet, efter det sker ingen återbetalning.

Rabatt

10% rabatt ges på våra grupplektioner i Kil till dig som:

  • på heltid är studerande, arbetssökande, sjukskriven eller pensionär (mot uppvisande av intyg).
  • går två kurser eller fler samtidigt hos oss.

Gäller ej senioryoga, privatlektioner eller helgkurser.
Rabatterna kan inte kombineras med andra rabatter.
Rabatten ges inte i efterskott.

Klädsel

Vi  utövar yoga barfota eller med strumpor på yogamattor som finns i salen. Använd gärna mjuka och bekväma kläder som du kan röra dig obehindrat i. För allas trevnad är du och dina kläder självklart rena och hela.

Parfymfritt

Vi visar hänsyn till  alla allergiker och astmatiker och håller Yogaakademiens lokaler parfymfritt.

Sjukdomar & skador

Tala  om för läraren om du har några skador, sjukdomar, är gravid eller om det är  något annat som kan påverka ditt yogautövande. Om du har några frågor eller  funderingar så prata med läraren före eller efter klassen.

Äta innan yoga

Det  kan även vara bra att tänka på att inte äta en tung måltid precis före yogan,  då mat i magen kan upplevas obehagligt i vissa övningar.

Ändringar

Kurserna startar under  förutsättning att tillräckligt antal deltagare är anmälda. Om kursen ställs in  får du självklart tillbaka betald kursavgift.

Med reservation för ändringar.