TEMADAG: Yoga med ljud – chanting

Yoga med ljud – chanting

söndag 11 februari 2024 kl 13.00-16.00

Kom och njut av ljud och vibrationer!
Vår kollega Annika Broberg från Yoga Karlskoga kommer till Yogaakademien för en eftermiddag med chanting – yoga med ljud!

I fokus är ljud och dess vibrationer och du får uppleva ljud i både rörelse och stillhet, och dagen avslutas med en meditativ stund i tystnad.

Vi kommer lära oss en vedisk chant med fokus på SOLEN, både dess betydelse och hur vi uttalar, för att sedan steg för steg praktiskt lära oss.

Varför vedisk chanting?
Att använda ljud kan på påverka oss på olika sätt b la skapa fokus, förlänga andetaget, lindra smärta, skänka avslappning och hjälpa oss att hitta vår röst. Att använda ljud och mantra i grupp är något alldeles speciellt, det ger kraft och skapar härliga vibrationer.

För vem?
Passar såväl nybörjare och vana utövare. Ingen förkunskap krävs.

Utrustning
Ta gärna med egen yogamatta (finns några till utlåning), kudde och ev filt.

Fika
Vi bjuder på te och enklare fika.

Kurskostnad
450 kr

Anmälan senast
Anmälan senast torsdag 8 februari 2024. Vi tar emot efteranmälningar i mån av plats. Anmälningsformulär finner du längre ned här på sidan. Begränsat antal platser!

Med reservation för ändringar.

Lärare
Kursen hålls av vår kollega Annika Broberg från Yoga Karlskoga som är certifierad vedisk chantinglärare och yogalärare i tradition av Krishnamacharya, tillsammans med Yogaakademiens Helena Karlsson.

 

Anmälan

  Kursval (obligatoriskt)


  Anmälningsvillkor

  Anmälan

  Anmälan är bindande. Om du inte längre har möjlighet att delta måste du avboka din plats senast torsdag 21 september 2023, annars debiteras full avgift.

  Betalning

  När vi fått din anmälan kommer du inom några vardagar att få en bekräftelse på att du fått plats. Betalning sker mot faktura.

  GDPR

  Läs mer om Yogaakademiens dataskyddspolicy enligt GDPR

  Ändringar

  Kursen startar under förutsättning att tillräckligt antal deltagare är anmälda. Om kursen ställs in får du självklart tillbaka ev betald kursavgift. Med reservation för ändringar.