Senioryoga

Senioryoga

Prova på 
Vi erbjuder prova på tillfällen i samband med kursstart. Här finner du nästa tillfälle

Senioryoga
I senioryoga ligger fokus på att stärka och bibehålla: styrka, balans och rörlighet –  allt med andetaget i fokus. Vi jobbar med mjuka kropps- och andningsövningar som är anpassade för dig som är 65+. I takt med att vi blir äldre är det viktigt att behålla rörlighet, styrka och balans. Så i senioryoga ligger fokus på att skonsamt och säkert sätt arbeta med kroppsrörelser  för styrka, balans och rörlighet – allt med andetaget i fokus. Varje lektion avslutas med avslappning/meditation. Du får även ta del av koncept och tankar från yogans filosofi.

Anpassat för seniorer
I senioryogan gör vi rörelser på stol, stående och för dem som kan även nere på golvet. Men alla rörelser kan göras sittandes på stol eller i rullstol. Självklart anpassar vi efter individens förutsättningar.

Kostnad
Priser finner du vid respektive kurs.

Hur anmäler jag mig?
Du finner ett anmälningsformulär längre ner på denna sida. 

Med reservation för ändringar.

Senioryoga nybörjare/fortsättning

Kursstart våren 2024
Gör intresseanmälan i formuläret nedan!

En kurs för dig som är nybörjare, eller som har gått några kurser hos oss, och vill lära dig och bli bekväm med yogans grunder; rörelser (asana), andningsövningar (pranayama) och avslappnings- och meditationsövningar(dhyanam). Du får även ta del av koncept och tankar från yogans filosofi.

Anmälningsformulär längre ned på sidan.

Med reservation för ändringar.

Senioryoga fördjupning

Onsdagar kl 09.00-10.00
start 20 mars 2024, 6 ggr, 750 kr

En kurs för dig som utövat yoga i minst 1,5 år finns senioryoga fördjupning. Här går vi djupare in i yogans redskap och tekniker. På den här nivån är du bekväm och trygg med olika andningstekniker, kroppsrörelser och meditation. Du har förståelse för att filosofin har en betydande del av yogan. Att yoga gör skillnad i livet – inte bara i kroppen och andetaget. Du kan ta stöd av yogans förhållningssätt i vardagen.

Anmälningsformulär längre ned på sidan.

Med reservation för ändringar.

Kursanmälan

  Kursval (obligatoriskt)


  Villkor yogakurser i Kil

  Anmälan

  Anmälan är bindande. Om du inte längre har möjlighet att delta i kursen måste du avboka din plats senast en vecka innan kursstart, annars debiteras full kursavgift.

  Betalning

  När vi fått din anmälan kommer du inom några vardagar att få en bekräftelse på att du fått plats. Vi skickar faktura till din e-mejl på kursavgiften.

  Vi fakturerar företag kursavgiften exkl moms.

  Återbetalning

  Blir du blir långvarigt sjuk (sammanhängande sjukdom mer än halva kursen), får du mot läkarintyg tillbaka kursavgift för de missade tillfällena. Ett läkarintyg ska vara oss tillhanda senast 1 månad från insjuknandet, efter det sker ingen återbetalning.

  GDPR

  Läs mer om Yogaakademiens dataskyddspolicy enligt GDPR

  Ändringar

  Kurserna startar under förutsättning att tillräckligt antal deltagare är anmälda. Om kursen ställs in får du självklart tillbaka betald kursavgift.

  Med reservation för ändringar.

  Det här säger våra deltagare