Yogaresor

LÅNGBERGET

Yoga & Vandring i pilgrimers fotspår

För 13:e året arrangerar vi de mycket uppskattade sommarkurserna med Yoga & Vandring i Pilgrimers fotspår – i norra Värmlands fantastiska natur. Kursen hålls på Långbergets Sporthotell där vandringslederna finns direkt utanför knuten. Långbergets enskilda läge, 630 möh, omges av oändliga natur och milsvida utsikt.

I centrum den  här veckan står kroppen och själens välbefinnande. Med hjälp av yoga och  vandring efter pilgrimsleden finner vi balans mellan kropp och själ. Det blir en inre och yttre upplevelse med natur och kultur, där vi får känna historiens vingslag.

Läs mer »

LÅNGBERGET: Yoga, vandring & paddling

Välkommen till på sommarkurs med yoga, vandring och paddling – i norra Värmlands fantastiska natur. Kursen hålls på Långbergets Sporthotell där vandringslederna och sjösystemen finns i nära anslutning till hotellet. Långbergets enskilda läge, 630 möh, omges av oändlig natur och milsvida utsikt.

Läs mer »
ITALIEN

Yogakurs i klostermiljö

För 11:e året återvänder vi till fd klostret Casa di Accoglienza il Carmine i San Felice del Benaco vid Gardasjön.

Klosterområdet och kyrkan är från 1400-talet och ligger ca 10 min promenad från Gardasjön. Det finns flera terrasser och en stor trädgård med olivlund inom klosterområdet.

Vi utövar yoga morgon & kväll och har dagarna fria för att sitta vid sjön och bara vara, utforska staden, åka båt, bada, resa till någon annan stad, umgås…

Läs mer »

SELMA SPA: Yoga & Spa retreat

Välkommen till en helg på Selma Spa för att fylla på med energi, glädje och kraft. Att med rörelser (asana), andning (pranayama) och meditation (dhyanam) få prana (livsenergi) att flöda och stanna inom oss.

Du kommer också att ha tid över till att njuta av Selma Spa utbud av inomhus- och utomhuspooler, bastu, träning och spabehandlingar.

Läs mer »
LÅNGBERGET

Yoga & Skidåkning

Vintern 2021 har du chansen att få uppleva denna härliga kombination med Yoga & Skidåkning vid Långbergets Sporthotell.

Det blir en inre och yttre upplevelse i den vackra värmländska naturen.

Vi utövar yoga morgon och kväll för att däremellan njuta av skidåkning i fantastiska skidspår. Kan det bli bättre?

Läs mer »

SPANIEN: Yoga vid vackra Costa Bravakusten

Välkommen till yogakurs vid den vackra och dramatiska Costa Bravakusten i nordöstra Spanien i Sant Feliu de Guixols norr om Barcelona.

Vi yogar morgon och kväll och har dagarna fria för sol, bad, utflykter.

Läs mer »
INDIEN

Yoga & Ayurveda i vackra Kerala

Följ med vackra Kerala och Akhil Beach Resort på yogakurs i en underbar miljö.

Det är yoga morgon och kväll med dagarna är fria för sol, bad, vila, ayurvediska behandlingar, utflykter.

Resorten ligger vid Varkala klippa, ovanför den långa sandstranden, bakom butikerna och restaurangerna längs klippkanten.

Läs mer »