Vi vaknade till ännu en vacker soluppgång vid Gardasjön! Detta inbjöd till att använda solmantrat vid morgonens yogaklass. Varmt och härligt med fantastisk akustik i yogasalen – bra jobbat tjejer. En ren njutning att vara i rummet!

Yogakursens deltagare har dagarna fria för egna aktiviteter och idag lockade den lokala marknaden, som bestod av ca 6 marknadsstånd, i ett varmt och soligt San Felice del Benaco. Sedan var det den stenklädda stranden som drog i det härliga solskenet.

Vi tycker det är varmt och skönt, men annars är det mycket glest på stranden. Förutom en närgången fräsande svanhanne, som jagade bort oss från våra filtar. Vi räddades dock till slut av en gentleman som med sin kavaj motade bort svanen.

På stranden plockade jag vackra stenar som vi sedan använde vid kvällens meditationsklass.

Klostret, Casa Di Accoglienza Il Carmine, som vi bor på ligger vackert med utsikt över Gardasjön. Det är omgärdat av olivlundar, vingårdar och höga snöklädda bergstoppar.

Här kan man njuta av lugnet på någon av balkongerna/terrasserna, i den vackra innergården (med sköldpaddor), i den egna olivlunden eller varför inte i kyrkan.

Man hittar ständigt nya vrår att krypa upp i. Jag brukar sent på kvällen landa i någon av våningsplanens sköna fåtöljer och koppla upp mig mot internet.

I morgon hoppas jag på solsken för att få ytterligare några härliga timmar på stranden, eller kanske säkrast på någon av bryggorna för att slippa svanen…

Ciao!