I morse möttes vi av den här underbara soluppgången över Gardasjön. Det är så otroligt vackert här – eller hur?!

Efter morgonens yogapass styrde vi kosan mot den nordöstra delen av Gardasjön. Vägen dit slingrade sig längs vattnet och berget, vi var ömsom nära vattnet, ömsom högt upp i berget eller i berget i de många och flera kilometer långa tunnlarna. I slutet av dagen hade jag börjat anamma italienarnas körstil – det är kul med kurvor;). Men jag håller avståndet till bilen framför, för man vet aldrig vad de hittar på. Blinkers används inte, hastighetsbegränsningar existerar inte och den enda gången de tutar är när man kör för sakta.

I Torbole stannade vi och njöt av italiensk glass i solgasset vid sjökanten.

Innan vi åkte vidare till Malcesine för att åka linbana upp till 2000 meters höjd. Men det var fler än vi som hade tänkt samma tanke och det var en timmes väntetid för att få åka upp på berget…och lika länge för att få komma ner igen.

Vi insåg att tiden inte skulle räcka till innan vi var tvungna att vara tillbaka för kvällens yogapass, så vi fick nöja oss med att titta på de som åkte upp.

Istället utforskade vi staden Malcesine och den var lika vacker som de andra städerna längs sjön. Med små smala kullerstensklädda gränder, färgglada hus med prunkade växter och livligt gatuliv.

Vi hittade en mysig restaurang vid en piazza nere i hamnen, som serverade utsökt god mat och lyssnade till en trubadurs ljuva toner och vattnets vågskvalp. Nästan som i Lady & Lufsen.

Efter en härlig dag i solskenet väntade kvällens yogaklass, middag och öronakupunktur. Nu har de flesta lagt sig för natten och jag längtar redan till imorgon!

Ciao!