De senaste dagarna har vi avsatt tid för privatlektioner, där varje kursdeltagare får ett skräddarsytt yogautövande anpassat efter deras önskemål, behov och förutsättningar.

Och förhoppningsvis kommer de att fortsätta göra programmet när de har kommit hem igen. Någon önskade en avstämning ganska snart, just för att ha som morot för att fortsätta hemma.

Och självklart är det inga problem – om vi inte kan träffas personligen finns mail, skype och telefon att tillgå.

Det är fantastiskt att under drygt två veckor bara få fokusera på sig själv i denna underbara miljö. Att ha lyxen att kunna slippa tvätta, diska, städa, bädda, laga mat och istället njuta av att bli ompysslad och ta hand om sig själv.

Att bara göra det som man mår bra av! Precis som den här lilla tjejen:

Med yoga två gånger per dag, ayurvediska behandlingar, god mat, bad i havet eller i poolen, vila under parasollet och skratt med goda vänner, har gjort alla gott. Det är nästan så att man har kunnat se hur stressen har runnit av och istället har en inre lyster kommit fram. Ögon glittrar och ansikten strålar med varma leenden. Den vintergråa huden har ersatts av en gyllene ton som glänser av solen och de ayurvediska oljorna. Livet är underbart och vi är i vår egen oas! Och det är något som vi får lagra inom oss, för idag är sista dagen på kursen och tidigt i morgon bitti flyger kursdeltagarna hem. Jag stannar dock några dagar till!

Ha det så gott där hemma – vi hörs snart igen!

Helena & Co