Just nu pågår ett poolparty med musik på högsta volym på hotellet, och jag ska nog gå dit och kika om en stund. Jag har dragit mig undan till restaurangen för min bungalow ligger alldeles bredvid poolen, och det riktigt skallrar i fönstren. Nu har jag fått tid till att svara på mail…och ser att det är några som har fått vänta lite för länge på mitt svar. Sorry!

Idag har jag varit på stranden och njutit av värmen och haven, trots att solen gömt sig bakom ett tjockt molntäcke. Fått min sista ayurvediska massage för den här gången av de här underbara tjejerna.

Och inhandlat de sista presenterna… I morgon flyger jag till Chennai och tidigt på fredag vidare hem till Sverige. Det känns lite sorligt för jag hade, som alltid, gärna stannat lite längre;). Trivs så bra här med solen, havet, människorna…

Trots att jag snart varit borta i 5 veckor så känns det ändå inte tillräckligt. Men det ska bli kul att få komma hem och träffa familj och vänner igen, och självklart mina elever när kurserna startar!

Yogakursen här i Varkala har gått mycket bra och det har även funnits utrymme att göra utflykter. Några åkte iväg på backwater tur – att åka båt längs de gamla transportvägarna som består av små kanaler som kantas av palmer.

Det är en helt fantastisk upplevelse! Medan andra valde att vara kvar för att fortsätta sin ayurvedakur. Jag hoppas kunna lägga ut några kommentarer från deltagarna här på bloggen inom kort.

Vi hörs snart igen!

/Helena