Idag är sista dagen i Indien och jag hade gärna stannat lite längre…är det inte alltid så?! Tack för alla inlägg på bloggen…även om jag inte har svarat på alla så har jag har läst dem.

Det känns tråkigt att åka härifrån men samtidigt roligt att komma hem och starta upp kurserna igen. Att få dela med mig av mina kunskaper till er! Och jag är glad över att kylan har släppt sitt grepp så att det är mer normala minusgrader när jag kommer hem!

Från min Indienvistelse kommer jag att bära med mig ljuset, ljuden, dofterna, värmen, solen, lugnet och alla underbara människor som jag träffat. Att vara här har gett mig så mycket energi och jag mår så fantastiskt bra! Tänk vad mycket det gör med sol och värme!Jag planerar att åka hit nästa år igen och studera på KYM och sedan åka till Varkala. Vad sägs om en kurs bara för er med en vecka i Chennai med studier med de fantastiskt duktiga lärarna på KYM och en vecka i Varkala där jag håller yogaklasser morgon & kväll. Någon som är intresserad att följa med? Här på Preeth Beach Resort i Varkala finns det ett uterum med utsikt över poolen där vi kan hålla yogaklasserna, eller också har vi dem på stranden. Att det sedan finns ett ayurvediskt center på hotellet där man kan få massage/behandling varje dag är också ett stort plus!

Personalen har den senaste tiden fixat och fejat med hotellet för idag kommer det inspektörer för att se om hotellet s standard är tillräckligt hög för att få ytterligare stjärnor. Det är mycket spänning i luften och jag håller tummarna för att det går bra, trots att priserna i så fall kommer att höjas.

Nu ska jag gå ner och ta mitt sista dopp i havet för den här gången och få lite mer sol på näsan!

Indienhälsningar ”Namaste” från Helena