Min dag har varit lugn och stilla, med tid för reflektion och vila mellan yogaklasserna. Det har varit riktigt skönt – speciellt i den här miljön.

Jag har flera gånger kommit på mig själv med att chanta för mig själv. Ett gott tecken av jag mår bra – livet är ganska underbart ;).

De andra har varit på utflykter med olika destinationer; Verona, Venedig, Sirmione, Desanzano och på småvägar här i närheten. Valfriheten är stor eftersom de flesta har hyrbil under den här veckan. Vi insåg ganska snabbt att det var det enklaste och mest ekonomiska sättet att ta sig hit från flygplatsen.

Det känns sorligt att yogaveckan redan är slut, för vi har precis kommit igång och börjat lära känna varandra.

Men vid middagsbordet pratades det redan om nästa kurs och var vi skulle åka – förslag kom på både Egypten och Kroatien. Vi får planera och se vad som blir bäst! Men först väntar yogahelg på Selma Spa+ i november och sedan yogaresan till Indien i december-januari.

Nu ser jag fram emot att nästa vecka få träffa mina elever vid yogakurserna i Kil & Karlstad igen, samt till helgen (8-10 oktober) få delta i Ayurvedakursen för Kristofer Edlund vid Yogaskolan i Karlstad. Han är en av få västerlänningar som är utbildad Ayurvedisk läkare i Indien. Spännande att få lära mer, då yoga och ayurveda är mycket tätt sammanlänkade.

Tack alla för en fantastisk, utvecklande och rolig vecka! Jag kommer att minnas den här veckan med ett leende på läpparna.

Må så gott och jag hoppas att vi ses snart igen!

Arrivederci