I morse vaknade vi till ett sagolikt vinterlandskap där träden klätts med ett vitt gnistrande täcke – ett resultat av att temperaturen sjunkit under -20. Solens strålar fick snön att glittra likt diamanter mot den klarblåa himlen.

Morgonens yoga gjorde gott för våra ömma och stela muskler efter gårdagens skidåkning och den intensiva teknikträningen med Nisse och Lena. Temat för yogaklassen var att jobba med ljud, och solmantrat var ett naturligt val för att snabbt få upp värmen denna kylslagna morgon. Ljudet vibrerade härligt i rummet och det fokuserade lugnet lägrade sig, samtidigt som värmen snabbt spred sig ut i kroppen.

Trots den bistra temperaturen lockade sedan de härliga skidspåren där vi självklart fortsatte att öva på vår skidteknik, samtidigt som vi njöt av det sagolika landskapet. Det var alldeles vindstilla och det enda ljudet som hördes var knarret när skidorna gled över snön. Ljuvligt!

Efter en aktiv dag utomhus har Långbergets Sporthotell Spa-behandlingar på menyn, eller varför inte en stund i bastun med efterföljande rullning i snön för den som vågar. Själv tog jag en tur till Naturpralinen – Sysslebäcks egna chokladfabrik med förförande goda, och prisbelönta, chokladpraliner. Mums!

Man kan inte säga annat än att vi mår väldig bra efter yoga, skidåkning, frisk luft och otroligt god mat!

Hörs snart igen!

Helena & Co