Äntligen är jag tillbaka i mitt älskade Indien och allt är precis som jag kommer ihåg med en salig kakafoni av ljud, färger, dofter och smaker. För att inte tala om det organiserade kaoset på gatorna av bilar, lastbilar, bussar, cyklister ,mc, rickshaw, gångtrafikanter, hundar, oxdragna kärror…och jag bara njuter! Kanske inte av avgaserna men ändå, det är härligt att vara här.

Men monsunen har dröjt sig kvar och igår kväll fullkomligt vräkte regnet ner och det tillsammans med 30 graders värme gör att jag konstant är blöt. De som varit med förr tror att solen kommer i nästa vecka, så ni får hålla tummarna att det stämmer!

Lektioner på KYM
Idag har jag haft mina första lektioner på KYM i Yoga Sutra, yoga terapi och barnyoga. Skönt att vara igång igen. I somras invides den nya byggnaden (se bilden) och den är otroligt vacker – och mycket större än den gamla byggnaden. Trots det var det trångt om utrymmet ikväll när många skulle få behandlingar eller som jag privatlektioner.

Hör snart av mig igen! kram Helena