God fortsättning på det nya året! Hoppas du har det bra – var du nu än befinner dig! Vi ser fram emot vad 2011 har att erbjuda och hittills har det börjat bra. Vi firade nyår här på Preeth Beach resort med god mat och underhållning. Vi fick se den traditionella dansen från Kerala, Kathakali.

Och Bollywood dans i olika tappningar med många klädbyten. Oavsett ombyte så var kläderna översållade med glittrande paljetter!

Det var även en eldsdans, men den missade vi, eftersom vi valde att istället gå ner till stranden vid 12-slaget. Nere på stranden hade många samlats för att få se på fyrverkerierna – och det smällde och sprakade i en oändlig ström. Så fantastiskt vackert! En speciell upplevelse att stå på stranden med sanden mellan tårna, höra vågornas brus och samtidigt se hur den stjärnklara himlen lystes upp av ett färgsprakande fyrverkeri. Runt omkring oss utbröt en glädjeyra och nyårshälsningarna ekade på många olika språk.

Väl tillbaka uppe på resorten hade alla börjat dansa till dånande musik…allt för att överrösta musiken från resorten bredvid. Vi försökte att komma i säng vid 2-tiden och då var det öronproppar som gällde för att kunna stänga ute musiken och somna. För mig i varje fall – Jenny somnade ändå med en handduk över huvudet.

Nu är det sol & bad som står på agendan innan kvällen yogaklass.

Hörs snart igen!

Helena & Co