Det känns nästan overkligt att man från sitt rum i ett kloster vid Gardasjön, varje morgon får njuta av soluppgången bakom bergstopparna. Och ingen soluppgång är den andra lik! Den ena mer sagolik än den andra.

Det är också en förmån att bara få vara i den här miljön. Det är lugnt, fridfullt och avskalat – vilket ger tid till reflektion och återhämtning.

Självklart finns alla moderniteter men det finns inget behov av tv, tidningar, musik eller radio. Men internetuppkopplingen klarar jag mig inte utan, behöver kunna lägga ut bilder och text här på bloggen;)

Även idag har vi varit nere på stranden och njutit ljudet av vågorna som slår in mot stranden och solens värmande strålar. Livet är härligt!

Det är bara vi från yoga- och öronakupunkturskurserna som bor på klostret och på kvällarna ljuder det av skratt på alla våningsplan. Vi har förmånen att breda ut oss i hela klostret ;).

Kvällarna försvinner i ett nafs med yogaklass, öronakupunktur, middag och att bara umgås…helt plötsligt är det dags att gå och lägga sig. Alla har kommit in i en skön lunk av att bara vara. Och det har börjat skimra om del kursdeltagare av ett inre ljus – yoga är kraftfullt!

Kvällens yogapass var en ren fröjd för mig som lärare – vi jobbade med ljud och det riktigt vibrerade i rummet av allas kraftfulla röster. Underbart!!!

I morgon är sista dagen på kursen, och tiden har gått otroligt fort, jag skulle gärna haft några dagar till. Det känns som om vi bara har kommit igång – det finns så mycket kvar att göra!

Ciao!