Hej!

Här går allt i en lugn och skön takt där jag har börjat få en daglig rutin som startar tidigt med mitt yogautövande, frukost, jobba några timmar med att besvara mail, gå igenom anteckningar och planera nästa kursomgång. Sedan är det lunch som följs av några sköna timmar på stranden där jag solar och guppar i de härliga vågorna.

Nästa punkt på dagordningen är en ayurvedisk behandling. Idag har jag fått en massage som är bra för muskler och leder, där risfyllda tygknyten som doppats i olja och örter klappas/bankas in på hela kroppen. Superskönt och jag kunde riktigt känna hur blodgenomströmningen ökade i kroppen och jag fylldes med energi. Efter massagen blir det en tur till stranden där jag vandrar i vattenbrynet och stannar kvar tills solen går ner. Då har magen börjat kurra och det smakar gott med middag. Sedan brukar det bli några timmar till framför datorn…

På morgonen och kvällen fylls stranden av de som vill hälsa på solen och utöva yoga, strosa i vattenbrynet, de som motionerar så att sanden ryker. Sedan har vi de som hyr ut och samlar in alla parasoller och. En härlig blandning som strandvakterna har full koll på och om vi inte sköter oss så visslar de i sina pipor. Idag har jag sett solhälsningen utföras i en minimal stringbikini nere på stranden. Något för alla nyfikna indier att kika på. Helt sanslöst – man upphör aldrig att förvånas!

Solnedgången hade ett magiskt ljus, ett ljus som lyste upp men samtidigt gav lugn och harmoni. Ljuset tillsammans med ljudet från vågorna och doften från havet är ett minne jag kommer att ta fram när jag kommer hem – perfekt för meditation! Kika på bilderna och se om du håller med!?

Allt för nu men vi hörs snart igen! Hälsningar Helena