Idag vaknade jag tidigt och det är underbart att inte alls känna av tidsskillnaden på + 4,5 timmar. Härligt att vara pigg och att kroppen känns så mjuk och stark när jag yogade. Tänk att värmen har så stor påverkan på kroppen… Det ca 32 grader varmt och solsken hela dagen.

Vid 10-tiden väckte jag de andra och efter frukost promenerade vi till KYM där vi fick vårt schema och som alltid är det mycket papper som ska fyllas i. Men imorgon startar våra lektioner! Här träffade Allison från Kalifornien som går yogaterapeututbildning och gör sin praktik på KYM. Hon hörde att vi pratade svenska och berättade att hon förra året träffade våra kollegor Anna-Carin och Britta när de studerade på KYM.

Här ser ni oss utanför KYM (Lena, Helena & Kjerstin).

Resten av dagen har vi besökt skräddaren, inhandlat anteckningsblock och pennor som riktigt goda studenter 😉 och att möblera om i lägenheten – så nu känns den hemtrevligt mysig och faktiskt större!

Lite sightseeing har det också blivit och två besök till Sangeetha’s juicebar för först papayalassi och ikväll färskpressad apelsinjuice.

Mums – vilken lyx – underbart gott! Lena har blivit lika biten som jag när det gäller lassi ;).

Kjerstin har tråkigt nog blivit förkyld och har använt dagen till att vila och kurera sig. Nu hoppas vi att hon mår bättre imorgon.

Allt för idag!

Helena & Co