Tjejerna från Sverige anlände tidigt i morse trötta och slitna och sover nu gott – och kommer nog att göra det några timmar till. Jag kommer ihåg känslan av trötthet och disorientering när jag första gången jag kom till Indien. Ska bli så kul att få visa dem runt sedan. Otroligt roligt att de är här!

Även Lainie kom igår och var alldeles tagen av alla vänliga människor och av all grönska. Hon kom direkt från ett utmattande äventyr till Auroville söder om Chennai, och nu vill hon inte göra något annat än bara vara.

Jag hade en härlig dag med bl a några timmar under parasollet på stranden och flytandes på vågorna i havet, fantastiskt skön ayurvedisk massage där jag riktigt kunde känna hur musklerna kapitulerade under kvinnornas starka händer.

På kvällen blev det middag vid klippkanten nersjunkna i sköna stolar till ljudet av soft musik och havets vågor. Sen fick jag ett sms från en god vän som tyvärr hade fått låta sitt husdjur somna in. Och trots att jag var förberedd på att det nog skulle ske, blev jag så chockad att tårarna började strömma längs mina kinder. Tänk att man så snabbt kan ryckas från en drömtillvaro till stor sorg. Jag kommer att sakna dig Q!

Nu ska jag förbereda dagens aktiviteter och se hur länge jag ska låta tjejerna sova;).

Hörs snart igen!

/Helena