Nu är vi efter ett drygt dygn utan internet äntligen uppkopplade igen. I vårt område här i Chennai var strömmen avstängd i drygt 9 timmar igår för att spara el och i samband med det la vår internetuppkoppling av. Men som tur är så fixade vår hyresvärd Rajagopalan hit en tekniker som fixade det idag. Vi är mycket glada över att ha kontakt med omvärlden igen!

Igår startade våra studier på KYM med Yoga Sutra, yoga terapi, Vedisk chanting och meditation. Alltid lika härligt att få fylla på med nya kunskaper och erfarenheter med dessa fantastiska lärare.

Idag unnade vi oss en brunch på hotell Sheraton och det är som att kliva in i en annan värld. Gå från de smutsiga, ljudliga och fullpackade gatorna till en vit, glittrande, tyst värld fylld med vackra saker och massor med personal som ivrigt passar upp oss. Här var vi de enda västerlänningarna som var klädda i indiska kläder. Efter den goda brunchen åkte vi till Marina Beach, en av världens längsta stränder, och njöt av doften av havet, vinden och folkvimlet. Här väckte vi uppmärksamhet och det var många som ville ta kort på oss – allra helst skulle vi vara tillsammans med dem på bild. Sedan fortsatte vår promenad till Mylapore med det hektiska gatulivet, marknaderna och templet Kapaleeshwarar.

En helt underbar dag närmar sig nu sitt slut och imorgon väntar fler lektioner på KYM. Som ni kanske förstår så njuter Karin och jag för fullt!

Hörs snart igen!

Kramar Helena & Karin

foto: Helena Karlsson & Karin Krok

www.yogaakademien.se