Jag önskar er alla en riktigt härlig jul tillsammans med era nära och kära! Underbart att det blir en vit jul…så passa på att göra snöänglar, ha snöbollskrig, bygga snölyktor och åka skidor!

Jag fortsätter med mitt positiva tänkande och det håller humöret i topp, dock har det inte hjälp mot magbesvären. Så nu kan jag konstatera att jag fått i mig en bakterie som har hållit mig hemma de senaste dagarna. Jag är mycket glad över min laptop och att det finns trådlöst bredband i lägenheten, så att jag från sängen kan maila och läsa vad som händer hemma på svenska tidningars hemsidor. Skönt att göra någonting annat än att bara sova och läsa…och självklart springa på toa.

I morgon har jag bestämt att jag ska må bättre för jag vill gå på mina lektioner på KYM och på kvällen få en ayurvedisk massage. Det får bli min julklapp till mig självsmiley. Jag kommer även att via Skype att ”umgås” med min familj. Julen firas inte här, även om de företag som har mycket med västerlänningar att göra har satt upp skyltar med Happy Christmas. Vilket känns helt fel i den här miljön – men roligt för oss västerlänningar då det ger lite julkänsla!

Varma julhälsningar! /Helena