På julaftons morgon gick jag till KYM för de sista lektionerna för den här gången.

Det har blivit många promenader till och från skolan under de här veckorna vilket har medfört att de som bor längs vägen har börjat hälsa igenkännande och barnen har småpratat lite. Den här studieperioden på KYM avslutades med en meditationstimme för Shobana, och jag hade ingen som helst lust att komma ur meditationen vid klassens slut. Så härlig! Det har varit mycket givande och alldeles underbart lyxigt att få ha privatlektioner med dessa fantastiska lärare. Här är jag utanför KYM

Jag firade julaftonskväll tillsammans med Lainie från USA och Nancy från Kanada. Vi åt middag på Eco Café och det blev många skratt under kvällen… och vi fick mycket god service då vi var de enda gästerna i hela restaurangen.

Väl hemma igen kunde jag via Skype träffa min familj och det var underbart. Min brorsdotter Mina kikade på datorn och frågade ”men var är du nånstans faster?”. Och för en liten stund kändes det nästan som om jag var hemma. Att jag även kollade på Ernsts julpyssel inför julen hjälpte också till – även om jag hellre skulle ha velat se på Kalle & hans vänner, men den sändningen var spärrad till Sverige.

Hoppas du har en riktigt God Jul!

Önskar Helena