Åh vad skönt – nu mår alla bättre igen. Alla är feberfria och magarna har stabiliserat sig. Och min kursdeltagare har fått lämna sjukhuset. Hon är självklart lite svag men mår ändå bra.

Men innan vi visste att hon skulle få åka hem så var jag på sjukhuset idag. Jag ville inte att hon skulle vara ensam när hennes väninna, som hade tillbringat natten tillsammans med henne, åkte tillbaka till hotellet för att duscha och vila. De hade fått ett eget rum och slapp ligga i en sal tillsammans med andra. Det var fantastiskt härligt att se henne pigg igen och vi hade några trevliga timmar på hennes rum. Det var intressant att se hur den indiska sjukvården fungerar. Mycket professionellt trots känslan av att vara tillbaka i svenskt 40-tal.

Personalen från hotellet var där även i morse för att se att allting var okej. Sen levererades både frukost och lunch – fantastiskt service!

Trots magsjuka, feber och sjukhus så pratar min kursdeltagare redan om att åka tillbaka hit igen med sin familj 😉 För vi har det alldeles underbart här! Så underbart att vi gärna skulle stanna riktigt länge…i varje fall jag och Jenny!

/Helena & Co