Första dagen blev något kort eftersom jag inte vaknade förrän vid 13.30. Fast det var ju inte så konstigt med tanke på att jag inte var framme förrän vid 2-tiden i natt. Och sedan tog det ett tag innan jag kunde somna…trots att jag höll mig vaken hela resan hit. Tur att det finns många filmer i Lufthansas utbud att kika på ;).

Jag upphör aldrig att förundras över känslan när man kommer hit – även om jag är vet hur det är så blir det alltid ett bryskt uppvaknande. Myllret av människor, kakofonin av ljud och färger, de härliga och mindre angenäma dofterna samt den fuktiga värmen som slår emot som en vägg. Men jag älskar det!

Just nu delar jag lägenhet med tre andra studenter på KYM, som kommer från Kanada, Singapore och Spanien. Härlig blandning – och så kul att yoga förenar! De går en tvåveckors kurs i Mantra & Meditation, medan jag kommer att ta privatlektioner i yoga sutra, yoga terapi, Vedisk chanting och förhoppningsvis även några lektioner i meditation. Självklart kommer jag även att studera yoga för barn ;).

Här är en bild från dagens promenad längs Chennais gator. Imorgon ska jag försöka komma rätt i dygnsrytmen innan torsdagens lektioner. Hörs snart igen!

/Helena