Inatt landade vi i Chennai efter en lugn och kanonbra flygresa med Lufthansa. Vi fick massor med god mat och servicen var fantastisk! Här är allt precis som vanligt; ett myller av människor, djur, fordon, färger, dofter, värme och LJUD. På flygplatsen väntade vår taxichaufför som sedan körde oss lugnt och säkert till vår lägenhet i Bharat Guest House, där vår fastighetsskötare Kumar öppnade för oss. Hur smidigt som helst!

Med mig på resan har jag mina yogalärarkollegor Kjerstin och Lena som besöker Indien för första gången. Och det har varit extra roligt att visa dem runt idag och få se allt med deras ögon. Till och med ricksha chaufförerna har varit otroligt trevliga och hjälpsamma – så Chennai visar sig från sin bästa sida.

Vi har också njutit av Kala’s goda mat, för hon kommer även i år att skämma bort oss med sina fantastiska rätter.

Ikväll har vi varit på en dansföreställning där vår hyresvärdinna Lakshmi var en av dansarna. De är så otroligt skickliga och samstämda med musikerna som också finns på scenen.

Fantastiskt roligt att vi hann se det, eftersom det var sista föreställningen för Lakshmi i år!

Att vara i Indien är som att vara borta – fast ändå hemma. Lena sa idag att det märks att jag känner mig hemma då jag hemtamt visade dem runt i området där vi bor. Vi har hunnit med att besöka Sangitha’s för lassi & kaffe, vidare till 6th Main Road där vi träffade Rajagopalan och Kala. Handlade basvaror i lilla affären på andra sidan gatan och på Spencers. Shoppade kläder på Anochi och Shilpi. Innan vi åkte till Mylapore och dansföreställningen.

I morgon ska vi gå till KYM och se att allt är klart inför våra lektioner som börjar på onsdag. Spännande och kul!

Så som ni förstår så har vi det alldeles alldeles underbart!

/Helena & CO