Idag har det varit många favoriter i repris. På agendan har bl a varit att träffa underbara Kala som även den här gången har lovat att laga sin fantastiskt goda mat till mig.

Så skönt att kunna gå hem till lägenheten på lunch och äta i lugn och ro, samt att maten är mild vilken min mage uppskattar! På vägen till Kala stötte jag på de här korna som vilade i skuggan på trottoaren.

Det blev även en smarrigt god papayalassi (smothie) på Sangeetha efter en avslappnande ayurvedisk massage på Prakriti Ayurvedic Centre. Skönt att bli masserad indränkt i varm olja av två massöser som i takt bearbetar varsin kroppshalva – man känner sig nästan som en klick smör i en het panna – för att avslutningsvis bli tvättad som ett litet barn. Vilket var ganska bortkastat eftersom det är riktigt hög luftfuktighet och varmt – så fort jag har rört på mig har svetten runnit. Men jag var ren och torr en stund i varje fall!

Ikväll har jag chantat tillsammans med mina rumskamrater. De berättade att de brukar chanta på kvällarna och hoppades att jag inte hade något emot det…och frågade om jag kanske ville vara med. Självklart!

Nu ser jag fram emot att få börja lektionerna på KYM i morgon bitti. Dags att försöka sova så att jag kommer upp i tid…

/Helena