Jag har i eftermiddag varit med på barnyoga och haft mycket roligt åt att barnen var minst lika nyfikna på mig som jag på dem. De minsta var ca 4 år och så otroligt mjuka och rörliga – precis som gummisnoddar. De undervisades av elever från den avancerade ungdomsgruppen, som under överseende av sin lärare, fick de ca 40 barnen att göra långa serier och avancerade övningar – samtidigt som de verkade ha mycket roligt. En saga fick avsluta den yngsta gruppen, berättad av en av eleverna. En saga om hur man med yoga får ett långt liv och god hälsa. Ursöt!

Nu har solen äntligen kikat fram – för hittills har monsunen dröjt sig kvar med mulet och regn. Men jag ska inte klaga för det har mest regnat på kvällar och nätter. Fast det var riktigt skönt med lite sol på näsan under promenaden till och från skolan. En promenad som alltid erbjuder något nytt att fotografera – som idag fiskmarknaden.

Att resa ensam är ett fantastiskt sätt att få träffa nya människor och få nya vänner. Idag har Lainie från USA har flyttat in, nu när Alicia, Bee och Bruce åkt hem till Spanien, Kanada och Singapore. Lainie forskar, som jag berättade igår, inom psykologi och yoga och kommer de närmaste veckorna att intervjua lärare och elever på KYM. Det ska bli kul att få ta del av hennes forskning framöver!

Allt för nu, men vi hörs snart igen! Fortsätt att skriva kommentarer – jättekul att se att ni följer min resa!

/Helena