God Jul – hoppas att ni har det bra därhemma! Vi har haft en annorlunda men också otroligt härlig julafton här i Indien. Efter en lugn morgon åkte vi, tillsammans med Alison, till stranden i Adyar några kilometer från där vi bor. Och det var riktigt skönt att få känna vinden, havet, den varma sanden och tystnaden. Inga tutande bilar – precis vad vi behövde.

Stranden är lång och mitt på den ligger en fiskeby. Som alltid väcker vi uppmärksamhet och nu ville alla vara med när Kjerstin filmade och jag fotograferade.

Promenaden längs havet och all frisk luft gjorde oss så slitna att vi efter lunchen tog oss en eftermiddagslur. Men innan dess hade vi självklart Skypat med våra familjer…och faktiskt så väckte vi några. Glömde tidsskillnaden ;). Mysigt att få se och prata med dem!

Nu är vi hemma igen efter julmiddag på hotell Raintrees takrestaurang. Här har man utsikt över Chennai, och det är som att komma till en annan värld.

Man går från de trafiktäta, högljudda och smutsiga gatorna och hamnar högt upp där det är alldeles tyst och med stjärnhimlen som tak. Ljuvligt! Otroligt god mat och fantastisk service av servitörer med tomteluva. Eftersom vi varit så snälla i år så kom tomten med en liten julklapp ;).

Som pricken över i:et var det även ett band som sjöng traditionella julsånger för oss. Som sagt en annorlunda men härlig julafton!

Här ser ni oss mätta och belåtna utanför Raintree; Alison, Kjerstin, Helena, Lena.

Imorgon åker vi vidare till Kerala och Akhil Beach Resort i Varkala. Och jag ser fram emot att få visa Kjerstin och Lena runt, få ayurvedisk massage och att få sola och bada! Och självklart ser jag fram emot onsdag när yogakursen startar!

God fortsättning!

Helena & Co