För 3:e året återvänder vi till klostret Casa di Accoglienza il Carmine i San Felice del Benaco vid Gardasjön i Italien. Här på Bloggen och på Facebook kan du läsa och se foton från våra tidigare yogakurser i Italien.

Yogakurs i klostermiljö

Klostret Casa di Accoglienza il Carmine är från 1400-talet och ligger 5 minuters promenad från Gardasjön. Inom klosterområdet finns en fridfull kyrka. Det finns även flera terrasser och en stor trädgård med olivlund.

Vacker miljö för spännande utflykter eller vila…

Dagarna är fria för att sitta vid sjön och bara vara, utforska staden, fika, dricka och äta gott. Vandra, åka båt, bada, måla, resa till någon annan stad, umgås…

Yoga morgon & kväll

Kursen riktar sig till både vana och nya yogautövare – vi anpassar klasserna så att det passar såväl nybörjaren och den mer avancerade utövaren. Det är två yogaklasser per dag – morgon & kväll.

Resa

Du bokar själv din resa till San Felice del Benaco och resan ingår inte i kursavgiften. Vi kan hjälpa till med tips om billigaste resväg och resesällskap. Enklast reser du med flyg till t ex Milano eller Verona. Det finns flera lågprisflygbolag som flyger hit.

Kurskostnad

1700 kr

I priset ingår: 2 yogaklasser/dag

I priset ingår inte: boende, måltider, resor

Läs mer