För 3:e året återvänder vi till Akhil Beach Resort och har yogakurs i denna underbara miljö. Det är yoga morgon och kväll och dagarna är fria för sol, bad, vila, ayurvediska behandlingar, utflykter. Resorten ligger vid Varkala klippa, ovanför den långa sandstranden, bakom butikerna och restaurangerna längs klippkanten. Du kan sola ostört vid resortens pool eller nere på stranden. Resorten har egen ayurvedisk klinik och läkare. Här på Bloggen och Facebook kan du läsa och se foton från våra tidigare yogakurser i Indien.

Underbara Kerala – perfekt för första Indienresan

Varkala i Kerala är perfekt för ditt första Indienbesök. Yogaläraren Helena, som varit många gånger i Indien och flertalet gånger i Kerala, kommer att dela med sig av sina bästa tips och råd om Varkala och Indien.

Yoga morgon & kväll

Kursen vänder sig till både vana och nya yogautövare – klasserna anpassas så att de passar nybörjaren och den mer avancerade utövaren. Det är två yogaklasser per dag – morgon & em/kväll. Yogasalen har öppna väggar och finns inom resortens område.

Skräddarsytt yogaprogram ingår

I kursen ingår en privatkonsultation med Helena där vi tar fram ett skräddarsytt yogaprogram utifrån dina behov och önskemål.

Yoga i tradition av Krishnamacharya

Vi undervisar i tradition av Krishnamacharya där alla praktiska aspekter av yoga finns med; fysiska övningar, andningsövningar, meditation samt yogans filosofi. Här är det ditt andetag som styr rörelserna och ju längre andetag du får desto långsammare går rörelserna och sinnet stillas. I all undervisning, såväl i grupp som vid privatlektioner, anpassas yogan så långt det går efter den enskilda individens behov.

Läs mer