Det känns helt fantastiskt att yogakursen i Indien är fullbokad sedan en dryg månad tillbaka!

Och till min glädje kommer Jenny, som var med förra året, även följa med i år. Det är alltid tryggt att det är en till som är väl bekant med Indien, Varkala och Akhil Beach Resort. Underbart Jenny!

Jag har nyss läst inläggen som jag gjorde här på bloggen vid förra årets resa till Indien. Och det är otroligt vad snabbt man kan förflytta sig till en annan plats. Känna sanden mellan tårna, den ljumma vinden och solens värme, höra vågornas brus, se ljuset och alla färger, känna alla dofter och det underbara lugnet!

Och nu det känns underbart att det nu bara är 2 månader kvar tills jag åker till Indien igensmiley. I år får jag sällskap av mina kollegor Kjerstin och Lena.

Först åker vi till mångmiljonstaden Chennai för några veckors yogastudier på KYM. Och sedan åker vi vidare till Varkala för att möta upp alla kursdeltagare från Sverige.

Underbara veckor att se fram emot!!!

Hälsar Helena

www.yogaakademien.se