Nu börjar de tidigare dagarnas vandring att kännas i kroppen och det var trötta deltagare som kom till morgonens yoga. Men de blev snabbt piggare och fyllda av energi då fokus för klassen var solen.

Även idag delade vi in oss i tre grupper vid vandring. Man kunde välja mellan ca 5, 4 eller 1,5 timmes vandring som alla avslutades vid Långbergets Sporthotell. Bussen tog oss på slingriga skogsvägar till Granberget och här startade de som skulle gå vandringsleden på ca 4 eller 5 timmar. De andra åkte tillbaka en bit längs vägen innan vi parkerade bussen, så att de som valt 4 timmars vandring skulle kunna ta bussen tillbaka till hotellet. Här började den kortare vandringen på ca 1,5 tim. Att ha möjlighet att välja längd på vandringen utifrån dagsformen är något som uppskattas mycket av deltagarna!

Oavsett vilken längd man valt för vandringen så för leden oss genom ett ständigt föränderligt landskap på naturstigar där vi kliver över rötter, stenar, på spångar och broar över vattendrag. Här finns flera gamla sätrar och några övergivna hus som naturen har satt sitt avtryck på. Ett mjukt regn sköljer över oss till en början, för att sedan upphöra och lämna en klar och syrerik luft. Ett perfekt vandringsväder med andra ord!

I vandringen har vi en tyst del där var och en går i sin egen takt och får tid för intryck och reflektion. Här får man utrymme för reflektion och kan njuta av tystnaden, lugnet och den underbara naturen.

Kvällens middag, älgwok & vegetariskt, lagade kocken Emma över öppen eld i Tentipi-tältet nedanför hotellet. Ljuvligt gott! Vi hade hela tältet för oss själva och som vanligt var det mycket prat och många härliga skratt!

Tack för en härlig dag!
Helena & co

www.yogaakademien.se

www.langberget.se