Sista dagen startade som vanligt med yoga och frukost innan vandringen direkt utanför Långbergets Sporthotell. Sista kursdagen är bitterljuv, när man har som roligast och trivs som bäst då närmar sig kursens slut. En vecka som varit fylld med mycket skratt, social samvaro, egen tid och mycket värme där många nya vänskapsband har knutits.

Kroppen njuter av att få röra på sig när vi går med vana fötter längs naturstigen, benen går mer eller mindre av sig själva. Vi lagrar intrycken från den vackra naturen, tystnaden och känslan av rymd och frihet. Ljuset, utsikten, sjöarna, porlande bäckar, skogens grönska, blommorna och djuren. Den rena luften har skänkt nytt syre till våra lungor, naturen lugn till kroppen och sinnet. Tillsammans med yoga har vi fyllt på med ny energi och fått ett inre lugn. Det har varit dagar för både kropp & själ!

Vi på Yoga Akademien & Långbergets Sporthotell har njutit er värme och positiva energi som vi fått från er alla. Tack för en fantastisk vecka – ni är underbara!

Må så gott tills vi ses igen!

stora kramar från

Helena, Malin & Pia

www.yogaakademien.se

www.langberget.se