Två tillfällen: 16-19 februari & 22-25 mars 2012

Vintern 2012 ger vi fler chansen att få uppleva denna härliga kombination med Yoga & Skidåkning vid Långbergets Sporthotell som ligger högt upp bland bergen mitt i den nordvärmländska naturen. Den höga höjden 630 meter över havet medför en fantastisk utsikt över såväl dalar som fjäll! I centrum den här helgen står kroppen och själens välbefinnande. Med hjälp av yoga och skidåkning finner vi balans mellan kropp och själ. Det blir en inre och yttre upplevelse i den vackra värmländska naturen. Vi utövar yoga morgon och sen eftermiddag/kväll för att däremellan njuta av skidåkning i fantastiska skidspår eller utför i härliga backar. Kan det bli bättre?

Några röster från förra vinters Yoga & Skidåkning
”Mycket bra! Genomtänkt, balanserat upplägg. God mat, vacker miljö, bra bemötande, välgörande, proffsigt!”

”Yoga & Skidåkning är som handen i handsken. Perfekt kombo!

”Oslagbart! Avkopplande och välgörande!”

”Yoga & Skidåkning är en given kombination. Underbart att åka iväg en hel helg och både tömma huvudet på tankar i skidspåret och hitta fokus under yogan.”

”Jättehärlig. Bra för nybörjarskidåkare som annars skulle fått hutlös träningsvärk. Jätteskönt!”

”Mycket nöjd, bra också med teknikkursen i skidåkning som gav tips på alla nivåer. Några var nästan helt nybörjare och fick bra grundråd, och även jag som har åkt ganska mycket fick upp ögonen på ett par nya saker.”

”Så bra att jag kan tänka mig detta igen!”

Fler kommentarer & bilder finns här på Bloggen och på Facebook.

Teknikträning för längdskidåkning ingår
I helgkursen ingår även en timmes teknikträning för längdskidåkning – kanske något för både nybörjaren och den som vill förbättra sin skidåkning inför t ex Tjejvasan eller Vasaloppet.

Yoga morgon & em/kväll

Kursen passar både vana och nya yogautövare – inga förkunskaper krävs. Vår lärare Helena Karlsson anpassar klasserna så att det passar nybörjaren och samtidigt utmanar den mer avancerade utövaren.

Helena Karlsson är internationellt certifierad yogalärare via KHYF och har undervisat yoga under många år. Hon är en mycket uppskattad yogalärare och arrangerar yogakurser i Sverige och utomlands. Helena har en lång och bred erfarenhet inom träning och friskvårdsbranschen, både som instruktör och aktiv, på bl a Selma Spa+ i Sunne. Läs mer om Helena Karlsson på www.yogaakademien.se

Pris torsdag – söndag

3 650 kr/person i del av dubbelrum (enkelrumstillägg 150 kr/natt)

I paketet ingår:

· Boende på hotellet i sk sportrum där gästen har med eget sänglinne och handduk och städar efter sig innan avresa. Sänglinne och handduk kan köpas till för 160 kr/set samt slutstädning för 395 kr/rum.

· Frukost, lunch, middag (ej dryck middag)

· 6 yogaklasser

· 1 timmes teknikträning för längdskidåkning (grupp)

· Spårkort torsdag-söndag

Anmälan

Bokning görs till Långbergets Sporthotell på 0564-260 50 eller via e-post: bokning@langberget.se

Begränsat antal platser!

www.langberget.se

www.yogaakademien.se