Det är fantastiskt att få jobba med sitt intresse – det man brinner för. Jag ångrar inte att jag sedan i slutet av sommaren på heltid jobbar i mitt egna företag Yoga Akademien, och det känns underbart att jag kan kombinera mina intressen; yoga, resor, foto & design. Förutom att undervisa yoga i mitt egna företag har jag även klasser på Yogaskolan i Karlstad med bl a fredagsyoga och yoga för barn/ungdomar/tonåringar.

Foto & Design är också något som jag brinner för och som jag har jobbat mycket med tidigare som informatör/marknadskoordinator. Det är ytterligare ett ben att stå på i mitt egna företagande. Än så länge har jag inte kommit på något namn för den här delen utan det ligger under Yoga Akademien. Några uppdrag som jag hittills haft är en hemsida med text & foto, affischer och visitkort till Ida Nissle på Yoga Sol, broschyr till AnnaCarin på Klarälvskliniken Yoga och uppdrag som informatör på Yogaskolan i Karlstad. Här kan du se några av mina bilder för Yoga Sol & Klarälvskliniken Yoga.

Kom gärna med förslag på vad jag skulle kunna ha för namn på mitt andra ben – kommunikation (text, foto & design)!

Signing off! /Helena