På kursens näst sista dag, när tröttheten börjar kännas i kroppen, har vi lagt den fina vandringen längs Halgådeltat vid Brattfallet.

Här är leden mycket vacker och till största delen på plan mark och tar drygt 3 timmar att gå runt. De branta partierna passeras lätt i trapporna…även om det säkerligen känns i benen. Men utmaningen idag bestod av att regnet hade spolat bort vägen på två ställen så ledaren Malin fick lotsa deltagarna förbi stock och sten till säker mark.

Men för vissa var det inte tillräckligt, utan Jenny och Åsa övertalade vår uthålliga och lättfotade ledare Malin till en extra vandring uppför Branäsberget – en mycket brant stigning där 2,5 km tar ca 1,5 timme innan man når toppen. Men av deras ansiktsuttryck att döma var det en fantastiskt upplevelse!

Eftermiddagen hade några timmars fri tid innan kvällens yoga på gräsmattan. Fast det var inte många som vilade utan använde den lediga tiden till att besöka traktens loppismarknader eller att ta en privatlektion i yoga för att få ett personligt designat yogaprogram.

Och precis som de andra kvällarna blev det vedeldad bastubad, med efterföljande bad i Klarälven och kvällen till ära bad i tunnan!

Imorgon är sista dagen och vi är många önskar att kursen fortsatte även nästa vecka!