Tack alla som var med och gjorde yogakursen i Italien så fantastisk – en vecka som gav massor av energi, inspiration och värme! Här följer några av deltagarnas kommentarer:

En upplevelse som varmt rekommenderas!

Det är få förunnat och en ynnest att få utöva Yoga på italiensk jord, i klostermiljö, bland madonnor och olivträd, i ackompanjemang till kyrkklockors spel två gånger per dag.

Att bli guidad av Helenas skickliga förmåga bestående av en stabil bas, som kryddades med olika utmaningar utifrån gruppens dagliga tillstånd i kropp/själ kändes oerhört proffsigt. Att prova på chanting och öva olika andningstekniker innebar en viss utmaning och mod för en del av oss deltagare. Jag undrar vad de italienska besökarna på klostret tänkte när då såg och vaknade till en grupp svenska yoga utövare som gav ”hals” i deras annars så lugna klostermiljö.

Tack för en upplevelse utöver det vanliga som gav ett fint lugn och en påfyllning inför höstens utmaningar och framför allt möjligheten att få skapa en vecka utifrån eget behov och tillstånd.

/Nils

Tack för härliga dagar!

Jag kan fortfarande känna den ljuvliga doften i olivlunden. Jag är jättenöjd med allt, kände mig efter ett par dagar totalt avslappnad och njöt av varje minut. Jättebra kurs. Hoppas att det blir en resa nästa år också, till samma ställe eller någon annan ort vid Gardasjön.

/Marianne

Här är några fler kommentarer:

Kursorten San Felice del Benaco var lugnt och väldigt vackert!

Klostret Casa di Accoglienza il Carminet var bra med avslappnad miljö och vackra omgivningar.

Klostret “växte” under veckan och det känns som ett bra val för en Yoga retreat.

Förutom myggorna så var miljön perfekt för yoga med madonnor, klockor m m som inramning. Miljön där vi utövade yoga var vackert och stämningsfullt.

Kursen överträffade mina förväntningar både vad gäller innehåll och ledning.

Stor eloge till Helena som har förmågan att förmedla och inspirera en grupp med stor variation i erfarenhet och förmåga.

Kanonbra och inspirerande kurs som jag kommer rekommendera till många vänner.

Jag rekommenderar den gärna!

Hänger gärna med nästa år!

Mycket bra och jag kommer att åka med igen!

Kram & tack för en väldigt fin vecka!

Tack för sköna dagar 🙂

Jag bugar och bockar för alla fina och värmande ord – och tar till mig det som vi kan förbättra till nästa år för att göra kursen superbra! Några är enkla, medan andra är lite svårare att uppfylla…t ex hur vi ska få fler män att delta i kursen. Det är också roligt att ni vill att kursen ska vara några dagar längre!

Ett program kommer inom kort på mailen.

Må så gott!

varma kramar från Helena

www.yogaakademien.se