På lördagskvällen njöt vi av den goda maten och sedan lockade inom- och utomhuspoolen, bubbelpoolen och bastun. Ett perfekt sätt att avsluta dagen med! Det fanns utrymme att simma och sträcka ut, och i utomhuspoolen njöt vi av jetstrålarna, kvällshimlens ljus och den friska luften. Det är magiskt att bubbla utomhus under stjärnorna!

Även söndagen blev en härlig yogadag! Vi startade morgonen med en allmän klass för att väcka kroppen och för att öka bålstabiliteten, innan Spas dignande frukostbuffé. När maten väl hade smält avslutade vi helgen med en fysisk klass där vi bl a jobbade med skulderstående. Det var många som var upp och ner för första gången på länge – och känslan från barndomens aktiviteter kom tillbaka.smiley

Responsen från deltagarna har varit fantastiskt – och vi kan med glädje berätta att vi har fått förfrågan om en ny yogahelg i vår på Selma Spa!

Det var också otroligt kul att Rose-Marie, en av våra yogalärarkollegor från Karlskoga, deltog i några av våra klasser under helgen!

Tack alla ni som deltog och gjorde helgen så makalöst bra!

Hoppas vi ses snart igen!

Hälsar Helena & Lena

(Yogahelgen är ett samarbete mellan Helena på Yoga Akademien och Lena på Harmoni Yoga).