Det senaste dygnet har jag fått bra övning i positivt tänkande – att det snart blir bättre. Min mage inte mått så bra och det har blivit många besök till badrummet. Om jag har fått i mig någon bakterie eller om det trots min utfrågning var vetemjöl i maten jag åt igår på restaurangen är svårt att säga (jag är glutenintolerant). Toaletten är en annan intressant historia, för den i lägenheten är av indisk modell…en ståtoa! Fast den är av lyxmodell eftersom det går att spola och är inte bara ett hål i golvet. Så det blir närkontakt med golvet och det gäller att ha koll på kläderna! Men jag får se det som bra träning i att sitta på huk (i utkatasana)…

Sedan har mina glasögon gått sönder – skalmen på har gått av och jag har provisoriskt tejpat ihop den. Ett besök hos optikern visade att det inte går att reparera utan jag fick helt enkelt beställa ett par nya glasögon. Spännande att se om det blir som jag beställde. Jag trivdes så bra i mina gamla att jag har beställt en liknande modell, om än med en annan färg på skalmarna.

Optikern var som alla indier mycket nyfiken på vad jag gjorde i Indien och trodde att jag jobbade för Ericsson…

Nu är det dags att krypa till kojs. Må så gott! /Helena