Det har varit lite strul med lokal de sista dagarna pga en dubbelbokning, så istället har vi yogat vid poolen på morgonen.

Och det har varit helt okej, även om det inte är lika avskilt som i den vanliga lokalen ovanför den ayurvediska kliniken. Som kompensation fick vi alla gratis ayurvediska behandlingar – och det verkade alla nöjda med!

Det är otroligt roligt att se vilka stora framsteg som har gjort under kursens gång, där både en inre och yttre förändring har skett. Man kan tydligt se att kroppens muskler och leder har blivit starkare och mjukare, andetaget betydligt längre och stunderna av totalt fokus längre.

Tidigt i morse åkte deltagarna hem igen och jag hoppas att det går bra för den kursdeltagare som inom några timmar anländer till Sverige utan sin vinterjacka! Fy vad kallt! Hon glömde sitt handbagage i taxin vid flygplatsen i Trivandrum och som tur är hör taxin till hotellet så nu har jag väskan här hos mig…men här gör den ingen nytta! Däremot har jag lovat att ta med mig väskan hem!

Jag får några dagar till här att reflektera och samla ihop mig efter kursen, innan det även för mig är dags att komma hem till vardagen igen. Jag tror att vi alla har kunnat fylla på med lugn, kraft och energi här i vackra Varkala.

Av de vajande palmerna, havet, solen och de underbara människorna. Och redan nu har jag bokat rum inför nästa års yogaresa hit till Preeth Beach Resort

Hörs snart igen!

Helena