Tänk dig skidåkning i fullmånens sken eller i strålande solsken. Lägg där till fantastisk god mat och som pricken över i yoga morgon och kväll. Ja, det är bara några upplevelser som våra kursdeltagare har fått under helgen på Långbergets Sporthotell.

Sista kursdagen bjöd på oslagbart före i skidspåren under solens värmande strålar, vilket var skönt med tanke på att det även idag var kallt, -13. Vi startade som vanligt med en härlig yogaklass för kropp och sinne, innan den goda hotellfrukosten. Sedan väntade Nisse och en mycket givande lektion i vallning – det är en hel vetenskap för att få bra fäste och glid. Våra skidor fick kärlek och omtanke och det lönade sig, för skidåkningen var oslagbart härlig!

De här dagarna har vi kunnat fylla på med massor av kraft och energi i den vackra och vilsamma nordvärmländska naturen. Hotellet, som ligger 630 meter över havet, bjöd på en fantastisk utsikt över såväl dalar som fjäll – vi kunde se ända till Norge!

Nu mår både kroppen och knoppen toppen och är redo för att återgå till vardagen igen. Resan hem förgylldes av älgarna som majestätiskt gick över Klarälvens is. Värmland är sagolikt!

Helena & Co