Nu är vi på plats och har haft en underbar dag i San Felice del Benaco. Dagens äventyr har varit att sola, och några tappra badade, innan vi fortsatte att ströva längs Gardasjöns stenbeströdda strand. Solen har lyst från en klarblå himmel och vi njuter av den fantastiska naturen, goda maten och det vackra klostret som vi bor på.

I natt, när vi äntligen kommit fram, så kändes det som om vi flyttats bakåt i tiden och man kunde nästan uppleva historiens vingslag från klostertiden. Men innan vi kom hit hade vi en ofrivillig sightseeing av Milanos gatuliv en lördagskväll. Lärdomen är att man i sin gps inte väljer att undvika betalstationer, för då blir det många villovägar. Men den guidade oss till en vacker Trattoria där vi åt gudomligt god mat. De hade nog lite roligt åt oss när vi ville att de skulle peka ut på kartan var vi befann oss någonstans. Efter middagen, när gps:en väl var avstängd och vi istället följde den traditionella kartan så kom vi äntligen rätt. Men det var några trötta tjejer som slutligen klev ur bilen;).

Parallellt med yogakursen går en fortsättningskurs i öronakupunktur den här veckan, och det är många som kommer att delta i båda kurserna. Ikväll, som en introduktion, fick de som ville prova att få öronakupunktur. En härlig och spännande upplevelse! Förhoppningsvis får vi fler behandlingar.

Nu sitter jag på balkongen utanför mitt rum och tittar ut på ljusen som glittrar i sjön och månen som lyser med full styrka. Imorgon bitti startar yogakursen och vi kommer att börja inomhus i ett fantastiskt vackert rum, och förhoppningsvis blir kvällsklassen på terrassen i solnedgången. Jag ser fram emot en härlig yogavecka!

/Helena