Hej igen,

Yogakurserna har rullat igång och det är så roligt att träffa alla trogna elever som återkommer år efter år, och självklart de nya som jag nu får förmånen att introducera i yogans underbara värld!

Det är också en förmån att ha min mentor Hanna Staaff här i Karlstad. Tack vare henne kommer det duktiga och inspirerande lärare från hela världen till lilla Karlstad! Imorgon är det vidareutbildning för Juan Pablo Martin från Buenos Aires. Kursens tema är observation och fokus kommer att ligga på hur man bättre kan se och fånga upp vilka asana (rörelser) olika personer är redo för. Denna process ger även en djupare förståelse för varje enskild asana och vad som krävs för att utföra den. Fantastiskt spännande!

Juan är elev till Kausthub Desikachar och studerar i samma studiegrupp i Indien som Hanna Staaff och Karina Freij. I Buenos Aires ger Juan grupplektioner, privatlektioner samt utbildar yogalärare.

Att man sedan också får träffa kollegor från hela Sverige är ju också helt underbart. Ikväll kommer Ida från Yogamitra i Stockholm hit och imorgon får jag träffa Rose-Marie från Yoga Karlskoga.

Om två veckor åker jag till Italien, och Klostret Casa di Accoglienza il Carmine vid Gardasjön, för att hålla en veckas yogakurs. Intresset för kursen är stort och vi är nu 15 deltagare från Sverige och Norge – och det kommer fortfarande förfrågningar… Kul!

Vi hörs snart igen!

/Helena