I morse var det två yrvakna tjejer som väcktes av Kala strax före kl 9. Det är inte lätt att vara jetlaggad, men vi ska snart vara inne i rätt dygnsrytm. Kala som lagar fantastiskt god mat till oss och som även sköter om vår lägenhet kom ”tidigt” för att städa.

Även idag har vi hunnit med mycket; ett besök på KYM, skolan som vi är knuta till, där vi träffat flera av våra lärare. Vi har hälsat på vår hyresvärd Rajagopalan som blev mycket glad över pepparkakorna som vi hade med oss från Sverige. Fikat på Sandy´s innan kvällens supersköna pedikyr på Salon Arthi 1. Så nu har vi båda fina och glada fötter som det känns okej att visa upp i sandaler. Ikväll har vi även invigt tvättmaskinen, för det är inte sant vad man svettas mycket i värmen och den höga luftfuktigheten. Men Rajagopalan har sagt att snart blir det svalare och lägre luftfuktighet, och han brukar ha rätt.

De här bilderna tog jag under vår promenad när vi köpte böcker inför morgondagens kursstart på KYM. Underbart gatuliv runt hörnet från vår lägenhet…

Nu börjar det bli dags att krypa till kojs. Hörs snart igen!

Kramar från Helena & Karin

www.yogaakademien.se