På julafton hade vi våra sista klasser på KYM – här är julafton är en helt vanlig dag. Det är alltid bitterljuvt när man kommer fram till sista kursdagen och precis som alla andra gånger så skulle jag gärna velat stanna ett tag till. Tur att man alltid kan komma tillbaka igen J. Jag är så tacksam för att jag har förmånen att få studera för dessa kunniga lärare. För alla utvecklande diskussioner kring Yoga Sutra och yoga terapi, tungvrickande, skrattfyllda och tongivande chantinglektioner och de rogivande meditationerna. Jag känner mig glad över den nya kunskap jag har fått och samtidigt ödmjuk över att det finns så mycket kvar att lära. Härligt med utveckling!

Sverige och julafton känns väldigt långt borta, men vi lyxade till det med supergoda chokladpraliner från Sandys och middag på Raintrees Roof Top restaurang ”Above Sea Level”. Här har man en fantastisk utsikt över Chennai och maten är ljuvligt god. Och tydligen hade vi varit snälla i år för tomten kom med paket!

God fortsättning!
Kram Helena & Karin

www.yogaakademien.se