Nu har vi gått igenom utvärderingarna och blir glada alla fina kommentarer! Tack för alla värmande ord – det är tack vare er alla som kursen blev så lyckad!

”Det kändes att en veckas yoga gjorde stor skillnad, mycket positivt helhetsintryck av kursen. Tack för en härlig yogavecka!”

”Jag tyckte att det var bra att det var variation på klasserna så att vi fick prova på olika saker.”

”Mycket bra kurs!”

”Bra och trevlig kurs!”

”Läraren Helena är tydlig och lugn och hanterade gruppen på ett jättebra sätt. Särskilt uppskattade jag chantingen som jag aldrig upplevt i yogasammanhang tidigare.”

”Yogaläraren Helenas är alldeles strålande! Det var riktigt spännande ibland att se hur hon löste olika situationer som ibland uppstod under lektionen. Det är också en extra utmaning när gruppen är en sammansättning av individer med en massa olika yogaerfarenheter och möjligheter, men det tycker jag att hon löste på ett bra sätt. Genom att gå runt och att också ge möjligheter att efter lektionens slut ställa frågor m m.”

”Det var enkelt att hänga med på lektionerna – tydliga förklaringar.”

”Helenas pedagogik var som vanligt utmärkt.”

”Tack för en trevlig vecka!”

”Kursen var ögonöppnare för mig själv, som just där och då kändes jobbig men som jag är övertygad om var alldeles nödvändig. Jag kom med förhoppningar om att det skulle hända saker och att jag skulle få möjlighet att verkligen ägna mig åt mig själv och kroppen genom yoga och det fick jag verkligen göra.”

”Jag fick en bra och positiv introduktion till yoga under den här veckan!”

”Akustiken i lokalen var superhäftig. När vi chantade hela gruppen på kvällstid så blev det ett sådant ljud att min man som var i rummet utanför fick riktiga spooky feelings. Å jag tror inte att det var bara han som kände kraften!”

”Bra och flexibel kursledare.”

”San Felice del Benaco var en härligt avslappnad och en söt liten by.”

”Det kanske var ett litet för litet ställe, men vackert!”

”Det var så lugn o skönt på kursorten.”

”Mycket tillmötesgående personal på klostret.”

”Klostret var helt ok och de som arbetade där var mycket trevliga.”

”Klostret var ett väldigt bra ställe, bättre än förväntat!”

Tack ALLA för en härlig och rolig vecka – hoppas vi ses snart igen!
kramar Helena