EXTRAINSATT KURS!

Den första kursen med Yoga & Vandring i Pilgrimers fotstpår är fullbokad och det är många på väntelista, så vi erbjuder en kurs till i sommar!

För 6:e året arrangerar vi den mycket uppskattade sommarkursen Yoga & Vandring i Pilgrimers fotspår – i norra Värmlands fantastiska natur. Även i år hålls kursen på Långbergets Sporthotell där vandringslederna finns direkt utanför knuten. Långbergets enskilda läge, 630 möh, omges av oändliga natur, där det är möjligt att stöta på spår efter björn, varg och lo eller se en älg som står och betar.

I centrum den här veckan står kroppen och själens välbefinnande. Med hjälp av yoga och vandring efter pilgrimsleden finner vi balans mellan kropp och själ. Det blir en inre och yttre upplevelse med natur och kultur, där vi får känna historiens vingslag. Se bilder och läs mer om våra tidigare sommarkurser här på Bloggen eller Facebook.

Yoga morgon & kväll

Kursen passar både vana och nya yogautövare – inga förkunskaper krävs. Yogaläraren Helena Karlsson anpassar klasserna så att det passar nybörjaren och den mer avancerade utövaren. Vi utövar yoga morgon och kväll och om vädret tillåter är vi utomhus.

Vandring

Under veckan blir det vandring efter pilgrimsleden där vi bestiger berg med milsvida utsikter och besöker levande sätrar med djur och säterliv. Vi vandrar mellan 3-5 timmar på naturstigar i kuperad terräng, så det är bra om du har vandrat lite innan.

Läs mer på www.yogaakademien.se/yogaresor_yoga_vandring