Sista kursdagen är bitterljuv. När man har som roligast och trivs som bäst – då närmar sig kursens slut…

Efter yoga & frukost startade vi vandringen direkt utanför Långbergets Sporthotell på den lätta och fina leden ner mot Gammelsätern. En perfekt vandring sista kursdagen då kroppen är lite trött efter drygt 13 timmars vandring och 8 yogaklasser.

Vandringen till Gammelsätern är ca 2 ½ timme, där vi under första delen pratade, skämtade och skrattade gott och under andra delen fick egen tid till tystnad och reflektion.

Vi kommer att minnas ljudet när vandrarkängorna sjunker ner i den blöta marken, blommor och hjortron, djurlivet i skogen med älgar, harar, fåglar, fjärilar, grodor, lämlar, orm!, mygg och knott. Den vackra naturen som varje dag har bjudit på något nytt. Tystnaden som finns här i de värmländska skogarna och känslan av rymd och frihet. Friheten i att endast möta några få personer (två) under vandringarna, förutom i deltagarna i kursen. Vilket skänkt en otroligt rogivande känsla.

De enda intrycken under vandringarna de här dagarna är det som naturen skänker – en verklig rening både på in- och utsidan. Den rena luften har skänkt nytt syre till våra lungor, naturen lugn till sinnet och kroppen. Vi har njutit av solen, sjöar och porlande bäckar, skogen, blommorna – allt med himlen som vårt tak.

Detta tillsammans med yoga som fått oss mer fokuserade, lugna, stabila, energifyllda, starka och smidiga. Vi har jobbat med ljud (chanting), olika andningstekniker och böjt, sträckt, vridit och vänt på kroppen i alla riktningar. Underbart med andra ord! Och tack vare yogan inte känt oss stela eller fått någon träningsvärk!

Det var svårt att njuta av den ljuvligt goda lunchen då man visste att det sedan var dags att säga hej då för den här gången.

En tröst var den härliga spa-behandlingen efter kursen – där Helena somnade gott under massagen. Tack Gina!

Vi på Yogaakademien & Långbergets Sporthotell har njutit av den värme och positiva energi som vi fått från er alla. Tack för att ni har gett oss så fantastiskt härliga dagar!

Må så gott tills vi ses igen!

stora kramar från

Helena & Malin