Det kom ett tänkvärt mail från en av mina elever:

Jag vill bara skriva och berätta att jag mådde så bra efter ditt yogapass i måndags. Du pratade om att om vi hade haft en “tung” dag så skulle vi släppa allt sådant och fokusera på yogan. Jag hade haft en “skitdag” på jobbet så det var så skönt att höra dig säga det och det var så perfekt att “bränna upp” alla negativa tankar och sitta i ett ganska mörkt rum med lotusljusen! Jag har ofta (alltid) många saker/tankar på gång samtidigt både på jobbet och privat. Jag har aldrig varit med om att kunna släppa alla tankar så som jag gör på yogapassen! Det känns som jag inte tänker alls och det är fantastiskt skönt!! Så tack för härliga måndagskvällar, Helena!!

Tack själv ♥ Jag som lärare guidar och det är du som gör jobbet… Bra gjort!
Kram Helena

www.yogaakademien.se