Följ med oss på yogakurs i det vackra Lombardiet i Italien! Vi reser till San Felice del Benaco som ligger vid Gardasjön och klostret Casa di Accoglienza il Carmine. Man kan delta i yogakursen eller bara följa med utan att gå någon kurs alls!

Yogakurs i klostermiljö: Casa di Accoglienza il Carmine är från 1400-talet och ligger 5 minuters promenad från Gardasjön. Här finns flera samlingsrum och en stor matsal. Rummen håller god standard och samtliga har wc/dusch. Många har utsikt över Gardasjön. Inom klosterområdet finns en fridfull kyrka. Det finns även flera terrasser och en stor trädgård med olivlund.

Några röster från Italienkursen hösten 2010: ”Det kändes att en veckas yoga gjorde stor skillnad, mycket positivt helhetsintryck av kursen. Tack för en härlig yogavecka!”

”Jag tyckte att det var bra att det var variation på klasserna så att vi fick prova på olika saker.”

”Läraren Helena är tydlig och lugn och hanterade gruppen på ett jättebra sätt. Särskilt uppskattade jag chantingen som jag aldrig upplevt i yogasammanhang tidigare.”

Vacker miljö för spännande utflykter eller vila…när du inte kursar kan du sitta vid sjön och bara vara, utforska staden, fika, dricka och äta gott. Vandra, åka båt, bada, måla, resa till någon annan stad, umgås…

Yoga morgon & kväll: kursen riktar sig till både vana och nya yogautövare – vi anpassar klasserna så att det passar såväl nybörjaren och samtidigt utmanar den mer avancerade utövaren. Det är två yogaklasser per dag – morgon & kväll.

Resa & boende: du bokar själv din resa till San Felice del Benaco och resan ingår inte i kursavgiften. Vi kan hjälpa till med tips om billigaste resväg och resesällskap. Enklast reser du med flyg till t ex Milano eller Verona. Det finns flera lågprisflygbolag som flyger hit.

Rummen på Casa di Accoglienza il Carmine håller god standard – samtliga med wc/dusch. Här finns möjlighet till boende i enkel- eller dubbelrum, och flera av rummen har sjöutsikt. Personalen pratar god engelska och den goda maten kan lätt anpassas för den med behov av specialkost. Man kan redan nu boka halv- eller helpension eller att vid frukost varje dag boka lunch och/eller middag på klostret.

Läs mer…